Paza si protectie

Conditii de prestare a serviciilor de paza umana cu personal calificat

Prestarea acestor servicii se executa in baza Analizei de Risc la Securitatea Fizica si a Planului de paza, intocmit in colaborare cu beneficiarul si avizat de organele de politie competente teritorial, serviciile de consultanta fiind acordate beneficiarului cu titlu gratuit.

Agentii de securitate sunt echipati cu tinuta adecvata anotimpului si misiunii pe care o au de indeplinit. Dotarea agentilor de securitate se compune din : tomfa, spray paralizant, statie emisie-receptie, armament individual.Prin alegerea pe care o faceti, in privinta serviciului de paza, puteti creste masurile de protectie care va ajuta sa ajungeti la performantele dorite. Rigurozitatea si consistenta abordarii acestui domeniu va indica gradul de siguranta si securitate pe care-l puteti atinge. Costurile se stabilesc in functie de natura obiectivului pazit, gradul de vulnerabilitate a acestuia,gradul de risc si numarul de posturi.

Desfasurarea , coordonarea si organizarea dispozitivelor de paza in obiectivele pazite

Coordonarea activitatii agentilor de securitate folositi in dispozitiv este supravegeata de un sef de obiectiv, care: Raspunde de organizarea pe posturi a agentilor, de instruirea acestora si de controlul indeplinirii atributiilor de serviciu; Raspunde de intreaga organizare a sistemului de protectie si paza, asigura colaborarea cu organul competent de Politie, cu Inspectoratul de Protectie Civila si Pompieri;Conduce nemijlocit grupa de interventie rapida la situatii operative majore; Ia masuri operative de imbunatatire a serviciul de paza si protectie in urma controalelor si a proceselor verbale intocmite cu aceasta ocazie de catre conducerea beneficiarului.Controleaza posturile de paza in mod planificat si inopinat;


Indeplinirea conditiilor prevazute de lege pentru prestatrea serviciilor de paza

Evolution Security este autorizata de IGPR - Directia de Ordine Publica , sa efectueze/asigure servicii de paza si protectie pentru siguranta si integritatea obiectivelor, fiind licentiata in acest scop.


Ai nevoie de paza si protectie? Contacteaza-ne!