Despre noi

 

 

Evolutia sigurantei

Evolution Security este o societate comerciala infiintata in conformitate cu prevederile legii 333/2003 si autorizata de Inspectoratul General al Politiei, Directia de Ordine Publica, avand ca obiect de activitate prestarea serviciilor de supraveghere, protectie si paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, proiectarea, instalarea si exploatarea mijloacelor tehnice impotriva efractiilor.Societatea dispune de personal specializat in domeniul pazei electronice si umane, al comunicatiilor radio si telefonice, de logistica performanta competitiva la nivel mondial.

Evolution Security este apreciata pentru serviciile prestate catre beneficiari din cei mai diversi: scoli de diferite grade, societati comerciale de profil industrial, agricol sau de comert ; institutii financiar-bancare,de pe intreg teritoriul tarii. Pentru prevenirea si diminuarea eventualelor pagube privind bunurile si valorile dumneavoastra sau ale societatii pe care o administrati, societatea noastra are deosebita placere de a va prezenta urmatoarea gama de servicii

 

Expertiza

Sisteme de securitate

Sisteme antiefractie, avertizare, incendiu, supraveghere video, control acces, panica. Instalarea sistemelor se face in baza proiectelor tehnice avizate de Inspectoratul General al Politiei, fiind executate de personal calificat.Sistemele, echipamentele, instalatiile, aparaturile si dispozitivele folosite sunt competitive la nivel mondial, fiind avizate in Romania, punerea in functiune si intretinerea acestora facandu-se numai in conformitate cu normativele si prevederile legale in vigoare.

Monitorizare si interventie rapida

Sistemul de monitorizare propus se conecteaza la dispeceratul central al societatii noastre prin programarea si interfatarea radio a centralei de alarma. Datele transmise de sistem se monitorizeaza permanent in retea GSM si/sau retea telefonica.Supravegherea sistemelor de comunicatie (GSM si telefonica) se realizeaza continuu si in mod complet computerizat si asistat uman .Interventiile in retea sunt depistate instantaneu, excluzand orice posibilitate de scanare sau de scriptare de date transmise.

Paza umana

Prestarea acestor servicii se executa in baza Analizei de Risc la Securitatea Fizica si a Planului de paza, intocmit in colaborare cu beneficiarul si avizat de organele de politie competente teritorial, serviciile de consultanta fiind acordate beneficiarului cu titlu gratuit. Agentii de securitate sunt echipati cu tinuta adecvata anotimpului si misiunii pe care o au de indeplinit. Dotarea agentilor de securitate se compune din : tomfa, spray paralizant, statie emisie-receptie, armament individual.

Formare profesionala

In baza autorizatiei emisa de Comisia de autorizare, societatea noastra organizeaza cursuri de calificare in meseriile: agent de securitate, agent insotire transport valori, agent de interventie, agent paza incinte, agent control acces, agent garda de corp. In baza unui program de pregatire avizat de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia de Ordine Publica, cursurile se desfasoara pe parcursul a nouazeci zile, insumand 360 ore, din care 120 ore de pregatire teoretica si 240 ore de pregatire practica.

Dotare si echipament

Licente si certificari